Vores erfaring inden for entrepeneurship og forretningsudvikling gør, at vi har arbejdet med forskellige virksomheder uden for vores kernekompetenceområde produktionsudvikling. En virksomheds produktionsudviklingsstrategi og taktiske behov skal ses i deres helhed og indgå i virksomhedens mål og vision for at opnå den rigtige effekt.

 

Planlægningsstrategi er nøglen
Planlægningsstrategi er en central opgave for langsigtet overlevelse og for virksomhedens samlede rentabilitet. Desværre er det et område, der ofte forsømmes, fordi der mangler tid og ressourcer i mange virksomheder til at gennemføre en vvelorganiseret planlægningsstrategi.

 

Vi støtter strategien
De fleste små og mellemstore virksomheder har en strategi, men ikke en organiseret plan for, hvordan den skal knyttes til den operationelle og taktiske del af virksomheden. Vi ser også, at der ofte ikke er en forbindelse mellem virksomhedens strategiske idé og virksomhedens organisation. Organisationen er normalt en konsekvens af, hvad der skal gøres på kort sigt, men sjældent frugten af en strategisk plan. Virtual Manufacturing og partnere tilbyder mindre virksomheder support i deres arbejde med strategiske og taktiske problemer, såvel som i organisationsudvikling.